HoneyGain Zarada: Prevara ili Dobar Program?

honeygain zarada i iskustva

Svako malo izađe neki novi program koji omogućuje zaradu na internetu na najlakši način, bez ikakvog rada i ulaganja. Danas sam odlučio pisati o jednom takvom programu, a riječ je o HoneyGain programu.

Što je HoneyGain, kakva su iskustva, isplati li se, koliko možete zaraditi, je li sigurno i sve ostalo, pročitajte u nastavku članka.

Sjećam se kao mlađi, instalirao bi neki dodatak koji bi prikazivao oglase dok bi surfao internetom i na taj način bi zarađivao. Iznosi su bili nezanemarivi, ali kada ne trebate ništa raditi, a ipak zaradite, nekako vam bude drago.

HoneyGain je jedan takav program gdje doslovno ništa ne radite, a opet ostvarujete neku zaradu – malu, ali bez rada.

Što Je HoneyGain?

HoneyGain je aplikacija koju možete instalirati na svoje računalo (Windows ili Mac), te na Android uređaje, i ona koristi vaš internet kako bi obavljala razne zadatke za svoje klijente.

honeygain način zarade

Za iskorišteni internet, ostvarujete zaradu.

Što se tiče pasivne zarade, ovo je potpuna pasivna zarada, jer praktički nemate nikakvog rada.

Ono što je dobro je to da ne koristi resurse vašeg računala ili mobitela, već samo koriste internet.

Koliko Možete Zaraditi?

Zarada se gleda kroz to koliko su oni koristili vaš internet, a ne koliko ste vi surfali po internetu.

Moram to naglasiti jer su prije neke aplikacije funkcionirale na način da što vi više surfate, više i zarađujete, no sa ovom aplikacijom to nije tako.

Trenutna zarada za dijeljenje interneta je $1 = 10GB prometa koji oni potroše preko vaših uređaja, tj. vašeg interneta.

Uz to, također imaju i content delivery servis, za koji dobijete $0.06 za svakih sat vremena dok vam je servis uključen.

honeygain kalkulator potencijalne zarade
Izračun potencijalne zarade

S obzirom da je aplikacija još nova, potražnja za internetom nije uvijek velika, te ne možete uvijek očekivati jednaku zaradu.

Nekada će potražnja za internetom biti velika, i više će trošiti vaš internet, a nekada jednostavno neće biti toliko korisnika vašeg interneta, pa će samim time i zarada biti manja.

Iako na njihovom kalkulatoru (slika iznad) možete izračunati zaradu, u stvarnosti je to malo teže, jer nikada ne znate kolika će biti potražnja za internetom, naročito iz vašeg područja.

Kako Funkcionira Isplata?

Isplatu možete izvršiti jednom kada zaradite $20. To je minimum koji je potreban da isplatite zarađena sredstva.

Isplatu možete izvršiti na:

 • Pay Pal
 • Tipalti

Povećajte Profit: HoneyGain Referral System

HoneyGain aplikacija ima i vlastiti referral program, koji vam može pomoći da povećate potencijalna primanja.

Njihov referral sustav funkcionira kao i svaki drugi, preporučite nekome aplikaciju, on se prijavi preko vašeg linka, te vi ostvarujete određene pogodnosti.

Za svakog svog referrala na HoneyGainu zarađivat ćete 10% od njegove ukupne zarade. Ovo ne zvuči puno, ali ako skupite 100-200 referrala, mislim da može jako puno povećati potencijal zarada.

Npr. imate 200 referrala, i svatko od njih zarađuje $20 mjesečno. Vaš udio je 10%, što iznosi $2 po referralu mjesečno. Jednostavno – 200 x 2 = $400.

Solidna zarada, jel tako?

Na taj način si možete povećati zaradu, i zapravo ostvarifati solidan pasivan prihod bez gotovo ikakvog rada. Naravno, 200 referrala je velika brojka i nije ih lako prikupiti, ali čisto vam pokazujem primjere.

Ono s čime možete privući referrale je to da će kada se registriraju, dobiti $5 potpuno BESPLATNO. Tako da, ako se i sami odlučite registrirati, pronađite nekoga sa referral linkom kako bi u startu dobili $5.

Isplati Li Se Ovako Zarađivati?

Isplati li se ili ne ovako zarađivati je potpuno individualan odgovor. Ovisi o tome što inače radite kako bi zaradili na internetu, koliko inače zarađujete, te naravno, koliko zarade očekujete.

Također, da uopće pomislite na ovakav način zarade, važno je da imate NEOGRANIČEN – FLAT internet, kako vas račun za internet ne bi koštao više nego što ste zaradili.

Ako očekujete zaradu od nekoliko tisuća kuna, onda ova platforma svakako nije za vas (osim ako nemate odličan način za skupiti 200-300 referrala koji će biti non-stop aktivni).

No, ako samo želite zaraditi neki dodatan novac bez ikakvog rada, koji ne treba biti velik već npr. pokriti račun za vodu, onda je možda ova aplikacija za vas.

No, najveći problem ove aplikacije je što ne znate na koji način koriste vaš internet. Šansa da se dogodi nešto ozbiljno je mala, ali opet postoji.

Što se tiče recenzija i iskustava za honeygain na internetu, 90% ćete naići na recenzije gdje ovu aplikaciju hvale na sva zvona, no to je samo kako bi vas uspješno privukli da postanete njihov referral.

Ja vam se ovdje trudim pokazati nekakve realne strane i kako bi imali realna očekivanja.

Moje Mišljenje o Aplikaciji

Iskreno, inače nisam veliki ljubitelj ovakvih aplikacija, najviše iz razloga što su često sumnjive i na kraju “zeznu” nekoga.

Što se tiče direktno ove aplikacije, mislim da NIJE PREVARA, ali ipak nekako želim držati distancu, a najviše iz tog razloga što ne znam na koji će način koristiti moj internet.

Ako ste i vi kao ja, te želite znati način na koji netko koristi vaš internet, onda vam ne preporučam ovu aplikaciju. Ima puno drugih načina zarade bez ulaganja kao što je Zarada Klikanjem Na Reklame.

Možda, ako promijene uvjete poslovanja, te na neki način daju uvid korisnicima na koji način se koristi internet, ili ga barem napišu u uvjetima korištenja, onda bih možda i instalirao aplikaciju, no, zasad, ne želim.

Također, osobno se bavim ozbiljnijim načinima zarade na internetu, pa meni osobno ovakva zarada ne predstavlja nekakav plus, no, to je opet individualno.

Ja mogu za jedan dan kroz affiliate marketing zaraditi više nego većina HoneyGain korisnika za cijeli mjesec, tako da me takav način zarade jednostavno ne interesira.

Trebate uvijek gledati dugoročno, a za dugoročne načine zarade na internetu, ipak ćete se trebati više potruditi i aktivno raditi kako bi si omogućili veću potencijalnu zaradu.

<< Postanite Bloger i Zaradite Kroz Affiliate Marketing >>

Zaključak

Ako želite 100% pasivnu metodu zarade, i ne očekujete nekakav profit, te vas također ne zanima na koji način netko koristi vaš internet, onda je ova aplikacija za vas.

Ako pak tražite sigurne načine zarade na internetu, te imate ambicije da jednog dana zarađujete veću svotu novca, onda se trebate baviti ozbiljnim internet poslovima kao što je blogging, te aktivno raditi, i jednog dana ćete možda zarađivati nekoliko tisuća dolara mjesečno.

Slični Članci

4 thoughts on “HoneyGain Zarada: Prevara ili Dobar Program?

 1. Svaka cast malo mi je falilo da skinem aplikaciju, ali sam se predomislio. HVALA PUNO!!!

  PS.Mozles li mi reci kako doci do nekog sitnijeg novca na internetu ?

  1. Drago mi je da vam se svidio članak, i da razumijete rizik takvih aplikacija.

   Što se tiče nekog sitnijeg novca, ako mogu pretpostavit po e-mailu da si 1999. godište, pokušaj naučiti bilo što raditi na računalu što možeš unovčiti. Iskreno, ne postoji nešto lagano a da donosi nekakav značajan novac. Imam čak negdje članak o onim klikanjima na reklame, gdje govorim da se od toga može zaraditi 2-5 dolara, ali jednostavno ne vrijedi uloženog vremena.

   Ako ti nije žurba a znaš ponešto na računalima, razmisli o zaradi na Fiverru i sličnim platformama, naravno, ako imaš nekakva znanja koja možeš monetizirati.

   Ako znaš dobro engleski, postoje stranice gdje možeš raditi review raznih pjesama, web stranica, mobilnih aplikacija itd. O tome sam pričao u 29 načina na koje možeš zaraditi na internetu, pa si pogledaj brzinski.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)