Pozdrav svima, moje ime je Petar i ja sam vlasnik stranice Online-Zarada.com. Na ovoj stranici potrudit ću se profesionalno ali opet razumljivo svima objasniti sve moguće načine internet zarada. 

Malo O Meni

Još kao dječak kada sam imao 14-15 godina, zanimao sam se za internet zaradu. Naravno, kao tako mladi dečko nisam bio u mogućnosti napraviti korak naprijed jer nisam imao nikakva primanja, također na našim prostorima se tada (a i danas) puno sumnja u općenito internet, a pogotovo zaradu na istome.

Kada sam se napokon zaposlio sa 19 godina počeo sam ponovno istraživati te sam nalazio razne programe za internet zaradu. Kako sam u svemu tome bio početnik, nisam uspio pronaći adekvatnu stranicu ili savjete kako zaraditi na internetu. Davao sam novce za nekakve osnove koje se mogu naći na Youtube.com.

Također, radio sam neke stvari kao freelancer, koje i nisu loše ali Indija i druge treće zemlje spuštaju cijenu rada na minimum koji se ne isplati. Kako sam pokušavao svakakve vrste zarade, naučio sam što treba izbjegavati a što ne, te sam također doveo svoj engleski na veoma dobru razinu znanja.

Nedavno sam se ponovno upustio u te vode, te mogu reći da mi sada ide. Veoma sam zadovoljan napretkom i stvarima koje učim.

<< Pogledajte Kako Ja Zarađujem Na Internetu >>

Zašto Želim Pomagati Ljudima

Znam i sam koliko sam se mučio tražeći pravi način zarade, koliko sam get-rich-quick (brzo postani bogat) shema i sam pokušao ali naravno da to nije moguće. Za zaradu na internetu treba puno volje, rada i truda. Zbog toga želim ljudima olakšati potragu za pravim internet poslovima i ne želim da se ljudi dovode u zablude kako će na internetu za 2 mjeseca rada steći pasivan prihod do mirovine.

Cilj Moje Stranice

Cilj moje stranice je olakšati potragu načina zainteresiranima za Online Zaradu. Zbog toga sam odlučio stranicu pisati na hrvatskom jeziku kako bi me svi narodi Ex Jugoslavije mogli razumjeti. Ponekada sam se i sam patio sa prevođenjem engleskog (iako ga znam jako dobro), i znam da to može predstavljati neki način barijere za veliki broj ljudi. 

Za većinu Online poslova engleski će vam trebati, ali ne brinite, ako znate i osnove uz malo truda i rada i naravno modernih prevoditelja neće vam predstavljati problem.

Potruditi ću se pokriti što veći broj vrsta zarade na internetu, od onih jednostavnih (klikanje oglasa) pa do zahtijevnih (pisanje blogova, affiliate marketing itd.) 

Nadam se da posjetom na ovu stranicu nećete imati potrebe tražiti informacije o zaradi na drugim stranicama jer ću se potruditi biti detaljan i pružiti samo najbolje i najrelevantnije informacije.

Ako ikada budete imali bilo kakva pitanja, slobodno ih ostavite ispod u komentaru i bit će mi zadovoljstvo da vam što brže i detaljnije odgovorim na njih.

<< Pročitajte Moju Broj 1. Preporuku Za Zaradu Na Internetu >>

S poštovanjem,

Petar
www.online-zarada.com

2 thoughts on “O Meni

 1. Poštovani Petar,

  sve pohvale za blog, tek nedavno sam otkrila stranicu i uistinu sa guštom čitam tvoje tekstove. Jednostavni i svima razumljivi članci, ali opet puni tehničkih i praktičnih informacija, to je uvijek dobitna kombinacija 🙂

  Moja molba je da napišeš nešto o načinima na koje se u RH može baviti affiliate programima. Koji su modeli poslovanja kada se affiliate radi kao dodatni posao, kako se prijavljuju prihodni, da li se izdaju računi? Što je najbolji model za početnike, ali i one malo iskusnije.

  Puno hvala unaprijed,

  1. Pozdrav,
   drago mi je da vam se blog sviđa te da pronalazite zanimljive informacije.
   Hvala na molbi, i prije svega svaka čast! Volim kada mi date prijedloge kako bih mogao pomoći Vama ili nekome drugome. Dali ste jako zanimljive ideje, te ću ih se potruditi obraditi u svojim člancima.
   Svakako pratite stranicu za nove postove, uvijek se trudim izbaciti nešto zanimljivo. Također, ponekad sam u gužvi te nemam uvijek vremena redovno objavljivati jer se bavim i drugim blogovima, ali bit će.

   Još jednom hvala na komentaru, ukoliko Vas zanima bilo što u vezi online zarade, slobodno me kontaktirajte na petar@online-zarada.com.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)