Wealthy Affiliate Recenzija: Broj 1 Preporuka Za Internet Zaradu


Pozdrav, danas ću vam pisati svoje iskustvo i iskreni review (recenziju) o Wealthy Affiliate zajednici. Također, potrudit ću se pokazati vam dobre i loše strane, iskustva dugogodišnjih članova te mogućnosti zarade kako direktno preko Wealthy Affiliate Programa, tako i uz njihove treninge za Online Marketing i online zaradu u globalu.

Wealthy Affiliate je moja broj 1. preporuka za zaradu na internetu, te ju preporučam svakome tko napokon želi kvalitetan trening i pasivnu zaradu na internetu, naročito kroz blogging i affiliate marketing. 

Mislite li da je zarada od kuće zaista moguća? Pročitajte moj detaljan članak u kojem ću se potruditi objasniti vam sve detalje ovog programa. Također, pogledajte 17 najbitnijih stvari koje sam naučio na Wealthy Affiliate Platformi.

Wealthy Affiliate Pregled I Ocijene

online zarada wealthy affiliate

Ime: Wealthy Affiliate
Vlasnici:
Kyle i Carson
URL:
www.wealthyaffiliate.com
Trening:
4.8 od 5
Podrška:
5 od 5
Website Builder:
4.9 od 5
Wordpress Hosting:
4.8 od 5
Alati za Istraživanje Riječi:
4.6 od 5
Uspjesi članova:
4.5 od 5
Cijena:
Starter Member (besplatno), Premium Member (mjesečno $49, godišnje $359)
RealDealAffiliate.com ocjena:
4.8 od 5 zvjezdica

registracija na wealthy affiliate

Što Je Wealthy Affiliate?

onlinezaradaWealthy Affiliate osnovali su dvojica Kanađana (Kyle i Carson) 2005. godine kao program koji kroz članstvo nudi veliku bazu često traženih keyworda (ključnih riječi) za PPC (Pay Per Click) oglase. Kroz godine, stranica je sve više nalikovala na TRENING platofrmu iz razloga što su dodali forum i trening materijale iz vlastitog uspjeha.

Danas, 14 godina kasnije, Wealthy Affiliate je još uvijek na mreži i trenutno su najveća platforma za obuku na internetu koja se sastoji od preko 1 miliona korisnika diljem svijeta. Imaju najviše treninga, alata i podrške nego bilo koja druga stranica za online zaradu.

Zapamtiti:

 • Wealthy Affilite je aktivna zajednica preko 14 godina
 • Kyle I Carson žele pomoći drugima u postizanju uspjeha
 • Bili su uspješni prije pokretanja Wealthy Affiliatea

Trening

Glavna namjera Wealthy Affiliatea i pridruživanja stranici je učenje o online marketingu. Portal je prilagođen svim vrstama učenja, kako vizualno kroz video tutorijale, tako i za čitanje kroz članke. Wealthy Affiliate trening sastavljen je tako da odgovara svakome, od početnika do profesionalaca u online marketingu.

Sav trening unutar zajednice je veoma lagan za pratiti te ima prostor za komentare kako bi mogli postaviti pitanja u svezi treninga. Na vaša pitanja odgovaraju ili iskusniji članovi ili direktno vlasnici.

Obuka dolazi u nekoliko različitih varijanti koje ću vam sada opisati.

Glavni Trening

Kada se prijavite za Starter Account (potpuno BESPLATNO), imate mogućnost proći kroz prvi trening koji se zove Online Entrepreneur Certification – Getting Started (Level 1). Trening se sastoji od 10 lekcija te ukupno 28 zadataka kroz koje će te naučiti što je to Online Marketing, Kako Zaraditi Novac Online, Odabir vašeg Nichea (Niša – teme o kojoj će te pisati), Pravljenje i postavljanje vaše web stranice, Pisanje sadržaja, Uređivanje vaše stranice te razumijevanje Keyworda.

Kako prolazite kroz trening, na kraju svake lekcije morate napraviti određene zadatke. Ovo je odlično jer kada pročitate zadatke i krenete ih rješavati jedan po jedan, jednostavno želite doći do kraja i naučiti što više.

Certifikacijski Tečajevi

certification training wealthy affiliate

Uključujući prvi trening/tečaj, postoji 5 Certifikacijskih Tečajeva koje možete završiti.

 1. Online Entrepreneur Certification – Getting Started
 2. Building Your Own Traffic Producing Website
 3. Online Entrepreneur Certification – Making Money!
 4. Online Entrepreneur Certification – Mastering Social Engagement
 5. The Business of Content – Achieving Maximum Success Through Content Creation

Tečajevi od 2-5 su dostupni Premium Memberima (Članovima) koji su slični ali svi imaju različite ciljeve i zadatke koje morate završiti kako bi potpuno naučili sve o Affiliate Marketingu i Online Zaradi.

Svi ovi tečajevi su odlični i detaljno napravljeni kako bi uspjeli pohvatati sve bitno u svezi online zarade. Osobno, često se vraćam na lekcije kako bi se podsjetio nekih stvari.

Zapamtiti:

 • Lekcija 1 – Dobivate pristup kao Starter Member (BESPLATNO) koji je detaljan i sadrži zadatke koje morate napraviti kako bi uspješno napravili svoju prvu web stranicu kao osnovu za Zaradu Na Internetu.
 • Lekcije od 2-5 – Veoma detaljne lekcije koje će zapravo doprinjeti pravom početku zarade na internetu
 • Sve lekcije imaju odjeljak s komentarima u koje možete postaviti pitanja i dobiti odgovore u roku od par minuta

Treninzi Uživo

Live Training Wealthy AffiliateSvakih nekoliko dana neki od najiskusnijih članova rade treninge uživo o različitim temama u kojima možete sudjelovati. Cilj ovih treninga je praćenje trenda i promjena koje nastaju u načinima zarade na internetu, na ovaj način uvijek će te biti u toku i na vrijeme informirani kako i što napraviti kako ne bi izgubili korak s vremenom u Online Zaradi.

Također, svaki Trening Uživo se snima i ako niste u mogućnosti sudjelovati u gledanju uživo, uvijek možete kasnije pogledati snimku treninga u kojem se sve radi Korak Po Korak.

Community Training (Trening Članova Zajednice)

Jedna od najboljih značajki ove stranice je ta da su članovi uvijek spremni pomoći drugima u učenju te pokretanju vlastitog biznisa. Ovo se najbolje vidi u Community Treninzima koje prave iskusniji članovi.

Kada ste Premium Member na WA (Wealthy Affiliate-u), nakon prolaska određenih dijelova obuke, imate mogućnost sami stvarati vlastite treninge kako bi pomogli drugima u postizanju cilja. Ovo je odlično jer veliki broj iskusnih ljudi pravi vlastite treninge kojima uvijek možete pristupiti te saznati nove informacije ili načine za zaradu na internetu, postavljanje web stranica i drugo.

Na primjer, ako želite saznati kako praviti slike za vašu web stranicu, sigurno će te naći trening koji vodi korak po korak kako bi uspješno savladali to područje. Također, najbolje od svega je što svi članovi imaju mogućnost ocjenjivati treninge te po ocjenama možete znati koliko je trening zaista učinkovit.

Zapamtiti:

 • Trening Članova Zajednice pomaže u stvaranju ogromnog raznolikog portala za učenje
 • Kao trener, imate mogućnost zarade od vaših obuka ovisno o njihovoj ocjeni
 • Svi treninzi se prate kako bi se spriječio SPAM i PRODAJA proizvoda

Alati

Kako bi uspješno pokrenuli bilo kakav online biznis i ostvarili zaradu potrebni su vam razno razni alati koji su jednostavni za korištenje i s kojima ćete olakšati stvoriti svoju online zaradu. Svi alati unutar WA su veoma jednostavni za korištenje i veoma su učinkoviti, da vidimo:

Jaaxy Research Tool

Jaaxy Research ToolJaaxy Research Tool je alat za pretraživanje keyworda (ključnih riječi). Sadrži veoma veliku bazu najčešće traženih riječi koje će vam pomoći u stvaranju sadržaja vaše web stranice. Također, Jaaxy sadrži i broj stranica koje se “natječu” za određenu riječ tako da možete dobiti i uvid u konkurenciju.

Pokretanje bilo kakve web stranice, a pogotovo stranice za online zaradu, zahtijeva detaljno istraživanje keyworda (ključnih riječi) kako bi se stranica napravila kvalitetno i konkurentno za ostale stranice sličnog sadržaja te samim time kako bi dobili što više prometa na vašu stranicu.

Site Builder (SiteRubix)

SiteRubix alat vam pomaže u pravljenju vaše web stranice u samo nekoliko minuta. Za mene je ovo jedan od najbržih i najjednostavnijih alata koje sam isprobao.

Kada instalirate WordPress platformu na svoju stranicu, uobičajeno je da trebate napraviti nekoliko koraka koji mogu postati preteški ako niste upoznati sa njima. SiteRubix alat sve to odrađuje za vas u samo 4 jednostavna koraka:

 1. Kakvu vrstu web stranice želite napraviti? (BESPLATNA stranica)
 2. Ime vaše Web Stranice
 3. Izgled/Tema vaše stranice
 4. Pravljenje vaše stranice

Vjerujte mi, ne želite se upuštati u instaliranje WordPressa ručno na vašu stranicu, u nekoliko navrata sam to radio i često je završilo sa rušenjem stranice. Sa ovim alatom uspio sam doći od postavljanja domene do ulaska u svoju stranicu u svega 2 minute.

Site Hosting (Hosting Web Lokacije)

wealthy affiliate tools

Wealthy Affiliate ima jedan od najboljih WordPress hostinga koji postavlja standarde u ovoj domeni.

Pravi odabir hostinga može biti prava gnjavaža za Vas, WA hosting pomaže u rješavanju tog problema tako što su sve napravili veoma jednostavno. Osim što je hosting veoma brz i pouzdan, odlično se podudara sa SiteRubix platformom i Site Domains (o njima ću kasnije) kako bi pravljenje vaše stranice bilo što učinkovitije.

Neke značajke koje dobivate sa WA Hostingom:

 • Servere optimizirane za WordPress
 • Najsigurniji hosting
 • Dnevne sigurnosne kopije
 • 24/7 praćenje stranice
 • Potpuno upravljivo
 • E-mail
 • Site Health (zdravlje stranice) analize
 • Automatsku prijavu na vašu stranicu

Najbolje dio ovoga je da sa Premium Accountom (Računom) nema dodanog troška za Hosting Vaše Web stranice.

SiteBuilder i SiteHosting su dostupni i za Starter (Besplatan) i za Premium račun. Pogledajte što dobijete s kojim:

Starter Member (BESPLATAN) – 1 besplatne web stranice (sa .siterubix.com domenom)

Premium Member – 25 Web Stranica

Site Domains

Ovo je najnovija značajka koju je WA dodao u svoje alate. Od sada ste u mogućnosti kupiti svoje vlastite domene direktno unutar Wealthy Affiliate-a koje rade odlično sa WA Hostingom i SiteRubixom.

Ako ste ikada kupili vlastitu domenu, onda zasigurno znate koliko se još dodatnih stavki plaća uz domenu ako želite potpunu sigurnost svoje web stranice. WA Site Domains je veoma konkurentna drugim sa svojim značajkama ostalim pružateljima ovakvih usluga.

Zapamtiti:

 • Svi alati su veoma lagani za korištenje i ne zahtijevaju puno učenja
 • Svi alati rade odlično jedni s drugima (WA Hosting, SiteRubix i WA Domains)
 • Hosting je odličan i omogućuje vam prijavu na stranicu sa samo jednim klikom

Podrška

podrskaU ovom dijelu se Wealthy Affiliate veoma razlikuje od ostalih web stranica sličnog sadržaja radi odlične podrške koja se pruža unutar WA svojim članovima. Nebitno koliko znate o online zaradi, postoji odjeljak za sve.

Veoma je bitno da imate potrebnu pomoć koja će ubrzati vaše učenje. Slažem se da na internetu postoji dosta kvalitetnih tečajeva za online zaradu, ali većina njih nema nikakvu podršku i ukoliko zapnete na nekom dijelu prepušteni ste sami sebi, a to uglavnom dovodi do odustajanja ili rada uzalud.

WA Podrška pruža vam pomoć u svakakvim situacijama, bilo to u vezi web stranice, pisanja sadržaja, treninga, problema sa stranicom, savjeta za daljnji rad itd.

Vrste Wealthy Affiliate Podrške:

Live Help (Pomoć Uživo)

Pomoć uživo je glavna prednost WA Podrške i svakome pruža odgovore na pitanja, pomoć, učenje i mogućnost rasprave u stvarnom vremenu. Podrška je dostupna 24/7, stoga, nema veze u kojem ste dijelu svijeta, uvijek ćete dobiti odgovor na traženo pitanje ili traženu pomoć.

Privatne Poruke

Ukoliko želite još osobnije iskustvo, bilo kojem WA Premium Članu uvijek možete poslati privatnu poruku te raspravljati o bilo kojoj temi, bilo da trebate pomoć ili želite savjet za vaš trening i budući rad u Online biznisu. Možete čak i kontaktirati direktno Kyle-a i Carson-a te ćete od njih uvijek dobiti najbolji mogući odgovor.

Iz osobnog iskustva, ovo najviše koristim kada trebam iskrene i kvalitetne povratne informacije o svojoj stranici ili jednostavno trebam savjet za korak dalje.

Pitanja I Odgovori Uživo

Kao što smo već napomenuli kod vrste treninga, treninzi uživo sadrže mogućnost pitanja za vrijeme treninga na koja odma uz trening dobivate odgovor. Ovo je izvrsna značajka jer nećete zaostajati niti u jednom segmentu već ćete uspjeti pratiti cijeli trening korak po korak.

Website Platforma za Povratne Informacije (Feedback Platform)

Ako ikada trebate povratne informacije o svojoj stranici, pojedinom članku na svojoj stranici, Website Feedback Platform je odličan način za to. Od iskusnijih korisnika dobit će te važne povratne informacije te gotovo uvijek savjete kako unaprijediti stranicu.

Training Classrooms (Učionice)

Učionice su slične forumu gdje možete postavljati pitanja o određenoj temi i netko će vam pružiti odgovor. Učionice su odlične jer svoje pitanje možete potražiti u raznim odjeljcima, zajednica je jako velika kao što sam već rekao, stoga, postoji velika mogućnost da je netko već imao isto ili slično pitanje te će vam odgovor već biti spreman u roku od nekoliko sekundi.

Zapamtiti:

 • Postoji pregršt vrsta podrške koje će vam dati odgovor u roku nekoliko minuta
 • Podršku možete pronaći u više formata (u chatu, pisanu ili u videozapisu)
 • Svatko pomaže svakome

Uspjeh na Wealthy Affiliateu

Kako bi postali uspješni, mislim da je najvažnije da kontaktirate s uspješnim ljudima i primate njihove savjete i znanja. Na WA zajednici, postoji veoma velik broj članova raznih razina znanja, onih osnovnih kao što su pravljenje web stranice, do onih naprednih, koji su dali otkaze na svojim poslovima i potpuno se prihvatili Online Zarade.

Ovo je prilika gdje uz potporu uspješnih članova možete postići vlastiti uspjeh i ostvariti Online Zaradu kao dodatni posao, ili u krajnjem slučaju, kao glavni izvor prihoda i osigurati sebi i obitelji financijsku slobodu. Želim naglasiti da ovo nije jedna od onih stranica koje vam obećavaju bogatstvo preko noći, nego realna zajednica sa pravim savjetima koja zahtijeva vrijeme, naporan i predan rad kako bi uspjeli u vašem poslovanju i postigli bilo koju razinu uspjeha. Ako stvarno zapnete i odvojite vremena, uz prave savjete, vaš uspjeh će sigurno doći.

uspjeh wealthy affiliate

Zarada Na Wealthy Affiliate

Postoje dvije vrste zarade na Wealthy Affiliate zajednici. Jedna je ta da pratite njihov program, otvorite svoj blog na taj način zarađujete. Druga je ta da pozovete druge korisnike u Wealthy Affiliate preko svog posebnog linka i na taj način zarađujete. Pogledajte detaljnije:

Zarada Sa Svojim Blogom

Ovo je glavna tema WA te se najviše lekcija/treninga odnosi upravo na ovaj način, tj. pisanje vlastitog bloga. Kroz trening će vas se voditi kroz cijeli postupak korak po korak kako bi bez prethodnog znanja znali napraviti vlastitu stranicu, pisati sadržaj, stavljati videe, slike, i na kraju krajeva sve moguće načine zarade na internetu. Princip je takav da vas uče kako bez plaćanja oglasa doći do publike na internetu sa pravilnim postavljanjem i pisanjem stranice, te na koje načine možete zaraditi sa svojim blogom (reklame, affiliate linkovi, razni proizvodi, e-knjige itd.)

Zarada Sa WA Programom

WA ima vlastiti Affiliate program gdje možete zaraditi pozivanjem drugih ljudi u Wealthy Affiliate preko svog posebnog linka. Proviziju zarađujete kada ti ljudi postanu PREMIUM računi. Naravno, zaradu možete ostvariti i ako Vi niste premium račun, nego STARTER. No, ona je manja nego kada ste PREMIUM.

affiliate program provizija

Kao što možete vidjeti, ako imate STARTER (besplatni račun), vaša provizija je $4 na posebnu ponudu koja traje prvih tjedan dana, a kasnije $11.75 mjesečno ili $87.50 za godišnje pretplate. Zamislite da čak kao i STARTER account dovedete u Wealthy Affiliate samo 10 ljudi? Imate 117.5$ svaki mjesec dok su pretplaćeni na PREMIUM. A, ako i vi postanete premium, na slici iznad vidite kolika je zarada samo po jednom čovjeku.

Primjer zarade korisnice “Littlemama” na Wealthy Affiliateu:

zarada wealthy affiliate

Starter Ili Premium Račun?

Na slici možete vidjeti što dobijete starter računom, a što premiumom. Ja sam osobno uzeo premium isti dan kada sam se registrirao.

premium vs starter affiliate

Moj Stav o Wealthy Affiliateu

U prošlosti sam probao nekoliko metoda i načina za online zaradu, i besplatne i plaćene. Veći dio njih sam platio jer smatram da se za pravo znanje ipak treba uložiti koja kuna. Nisam imao uspjeha i uvijek sam mislio da je do mene, do onog trenutka kada sam se odlučio pridružiti Wealthy Affiliateu.

Tada sam uvidio da zapravo i nije bilo do mene (uvijek sam se trudio). Svakakvi ljudi sa lažnim predstavljanjem i uspjesima prodavaju lažne online tečajeve i edukacije za uspjeh u online poslu. Neke od njih ću vam opisati u svojim budućim člancima kako i Vi ne bi plaćali i trošili novac na edukacije koje ne vrijede niti jedne lipe.

Stoga, ako me pitate da li Wealthy Affiliate stvarno vrijedi? DA, odličan je

Trening, podrška i alati koje dobijete u zajednici su sve što vam treba za uspješno pokretanje Vašeg online posla. Nebitno da li ste zainteresirani za Affiliate Marketing, SEO, lokalni marketing ili promoviranje postojećeg biznisa ili stranice – Wealthy Affiliate će vam pomoći dosegnuti novu razinu znanja i zarade.

Ja Sam Vam Također Spreman Pomoći na WA

Zajedno sa ostalim odličnim načinima podrške u WA zajednici, ja ću također biti jedan od vaših osobnih vodića koji će vam pružiti podršku kada Vam to bude trebalo.

Sve što sam nabrojao čeka vas u Wealthy Affiliate zajednici. Sve što trebate napraviti je otvoriti BESPLATNI Starter Account (Račun).

Kada napravite svoj BESPLATNI račun, unutar Wealthy Affiliatea, od mene ćete primiti privatnu poruku kao dobrodošlicu u zajednicu. Ne zaboravite mi odgovoriti i također postaviti neka pitanja ukoliko ih imate, jer želim biti siguran da se ne zbunite i ne krenete krivim smjerom kada krenete sa učenjem.

Sve što trebate za pokretanje i razvitak online posla na bilo koju razinu je dostupno.

Od Edukacija, Alata, Podrške, Mreže, Web Stranica, i Zajednice.
Sve što nedostaje ste vi i malo volje za rad.

Odluka Je Na Vama

Možete ili nastaviti linijom lakšeg otpora, kojom ste vjerojatno išli do sada ako ste pokušali zaraditi na internetu (klikanje oglasa po cijele dane kako bi zaradili $2 dnevno) ili odabrati put kojim još niste išli. Linija lakšeg otpora će vam vjerojatno uvijek donositi rezultate kao i do sada.

No, ako želite nešto drugačije, ako želite promijeniti izvor vaših prihoda, morat će te učiniti nešto drugačije! Napravite novi uzbudljiv izbor i slijedite svoj novi ishod.

Pritisnite na sliku ispod, pridružite se Wealthy Affiliate zajednici, i odmah ćete biti spremni. Dobit će te sve što trebate za pravi početak.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, vezano za Wealthy Affiliate ili online zaradu općenito, slobodno mi se obratite putem komentara. Bit će mi zadovoljstvo odgovoriti i pomoći vam.

Petar

Wealthy Affiliate

9.4

Cijena

9.0/10

Edukacija

9.5/10

Affiliate Program

9.6/10

Pros

 • Pristupačna cijena
 • Odličan edukacijski materijal
 • Odličan Affiliate Program
 • Podrška
 • Odlični Alati

Cons

 • Svatko može postaviti trening (Treba učiti samo od iskusnih)

2 thoughts on “Wealthy Affiliate Recenzija: Broj 1 Preporuka Za Internet Zaradu

  1. Pozdrav Neila,
   drago nam je da ste zainteresirani. Ovo nije poput SIF, ovo je potpuno drugačije.
   Naravno, dostupno je, ova stranica postoji od 2005 godine i još uvijek postoji. Unutar imate treninge za zaradu na internetu, za pravljenje vlastite web stranice, pisanje blogova, Affiliate Marketing, također, zajednica broji preko 1,400,000 ljudi koji su vam uvijek spremni pomoći kada zapnete negdje. Potrebno će vam biti jedino osnovno znanje engleskog jezika da možete pratiti treninge.
   Također, možete promovirati i njih same i dobiti odlične komisije čak $8 dolara po premium članu ako ste Starter Member, a ako ste Premium Member onda $23.50 po premium članu (doživotno dokle god budu članovi)

   Kako bi ste se pridružili za BESPLATAN račun, kliknite ovdje: http://bit.ly/30ylGXx

   Ukoliko imate još kakvih pitanja, slobodno nam se obratite ovdje u komentare ili na e-mail: petar@online-zarada.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)