10 Razloga Zašto Se Trebate Registrirati Na Wealthy Affiliate

Zanima vas internet zarada i već ste pretraživali internet? Ako je tako onda postoji mogućnost da ste u svojim pretraživanjima naletjeli i na Wealthy Affiliate. Ako se niste pridružili, vjerojatno se pitate da li je Wealthy Affiliate dobar program. Pročitajte ovih 10 razloga zašto bi se trebali pridružiti na Wealthy Affiliate.

Sve ove razloge vam govorim iz osobnog iskustva,  član sam Wealthy Affiliate platforme od lipnja 2019. godine i puno toga sam naučio te svoje iskustvo želim prenijeti s vama.

wealthy affiliate zarada
Moj Profil na Wealthy Affiliateu

Znam da nitko ne voli previše čitanja, pa ću u ovom postu pokušati biti što direktniji. Pokazat ću vam:

 • 10 Razloga zašto se trebate pridružiti na Wealthy Affiliate
 • Za koga je Wealthy Affiliate
 • Kako se registrirati na Wealthy Affiliate

Da ne dužimo puno, prijeđimo na stvar 🙂

Što Je Wealthy Affiliate?

Prije nego vam pokažem razloge zašto bi se trebali pridružiti, da vam ukratko kažem što je Wealthy Affiliate.

Wealthy Affiliate je online platforma za sve one koje žele zaraditi na internetu uz pomoć svog bloga i affiliate marketinga.

Cilj Wealthy Affiliate je da naučite sve o pravljenju WordPress bloga, pisanju članaka, SEO optimizaciji te na kraju da zaradite na internetu.

<< Registrirajte Se Na Wealthy Affiliate i Već Danas Pokrenite Svoj Prvi Blog >>

10 Razloga Da Se Pridružite Na Wealthy Affiliate

Postoji puno više od ovih 10 razloga, no izdvojio sam ove jer smatram da su oni najvažniji koje jednostavno morate znati. Ako ste ikada sumnjali u Wealthy Affiliate, pročitajte ih i obećajem da će vam se svidjeti!

1.Treninzi – Treninzi su stvarno dovedeni do razine gdje je nemoguće da nešto ne shvatite. Sve je napravljeno jako lagano tako da i totalni početnik može pratiti svaki trening. Jako su detaljni, te vas uče sve što trebate znati od samog početka u svijetu online zarade. Od općenitih informacija o zaradi na internetu, pravljenja web stranice, pisanja članaka, SEO optimizacije, pa do implementacije Affiliate Marketinga – sve to dobijete na Wealthy Affiliate treningu (i još mnogo više…). Što mi se najviše sviđa je to da dok pratite trening pravite i svoj blog te rješavate jednu po jednu razinu. Kada završite s treningom, imate spreman blog za zaradu na internetu.

2. Odličan Website Builder – website builder je alat s kojim pravite Web Stranicu. Proces je jako jednostavan i možete napraviti svoju web stranicu u 2-3 minute koja je spremna za rad. Sa ovog Website Buildera možete uređivati sve svoje web stranice, praviti nove, kupovati domene, praviti E-mailove i slično.

3. Brz Web Hosting – web hosting na Wealthy Affiliate je stvarno odličan, 99% vremena je online i nikada nisam imao nekih većih poteškoća. Bez problema prima posjetitelje, i čak sa više dodataka, slika, videa i slično radi odlično i stranica mi se učitava jako brzo što dobrinosi boljem rankiranju na Google. Hosting je savršeno optimiziran za WordPress te uz njega imate dnevni backup podataka, SSL certifikat, Pojačivač brzine i puno drugih stvari za sigurno i brzo učitavanje web stranice.

4. Odlična Korisnička Podrška – baš danas sam imao problem sa jednim svojim blogom, kontaktirao sam Support i odgovorili su mi u manje od 20 minuta sa rješenim problemom. Korisnička podrška je stvarno odlična i kada god sam ih trebao, pomogli su mi u najkraćem mogućem roku. Čak sam nekoliko puta i sam zabrljao jer bi čačkao stvari koje ne smijem, ali uvijek su rado pomogli i popravili sve.

5. Site Content – site content je platforma gdje možete pisati članke i uređivati ih. Ovo je odlična stvar jer WordPress uređivač sadržaja i nije baš najjednostavniji. Ono što mi se najviše sviđa kod site content platforme je to da automatski imate pristup tisućama slika koje stavljate izravno u tekst, bez da ih morate tražiti po internetu, skinuti na računalo, pa opet uploadati na vašu web stranicu. Također, automatski upozorava na greške, broji riječi te provjerava da li je vaš sadržaj kopiran ili ste pisali unikatan tekst.

6. Nadograđivanje Sadržaja – Google, kao i ostatak interneta – pa tako i način online zarade se mijenjaju iz dana u dan. Ono što mi se sviđa na Wealthy Affiliateu je to da prate promjene u svijetu internet zarade te na vrijeme nadograđuju treninge kako bi mi (korisnici) bili u toku sa svim izmjenama na tržištu.

7. Webinari Uživo – svaki tjedan događa se jedan trening (webinar) uživo na kojem možete sudjelovati, a ako ne stignete, uvijek možete sve webinare pogledati naknadno. Na ovim webinarima se korisnici još detaljnije upućuju u neke stvari te webinari često idu jako u širinu tako da pokrivaju svako polje internet zarade. 

8. Biznis Alati – na Wealthy Affiliateu možete naći pregršt alata koji će vam dobro doći i koji su neophodni za pokretanje online biznisa. Na nekim drugim stranicama svaki alat bi morali zasebno plaćati, a kada ste Premium član, imate pristup svim alatima non-stop. Od pretraživača ključnih riječi, pa do službenog e-maila, sve je pokriveno.

9. Odličan Affiliate Program – bilo bi glupo da vas uče o internet zaradi a da sami ne znaju kako je to zaraditi jel tako? Zbog toga Wealthy Affiliate ima odličan vlastiti affiliate program te uz svoj blog koji odaberete, možete promovirati i Wealthy Affiliate te zaraditi odlične provizije. Provizija se kreće oko 48% i ne dobijete ju samo jednom, već svakog mjeseca kada vaš referral produži članstvo.

10. Uvijek Učim Nešto Novo – ovo mi je jako fascinantno na Wealthy Affiliateu i samo je dokaz da čovjek nikada ne može sve naučiti. Koliko god pratim trening, uvijek naučim nešto novo. To može biti iz novih treninga, ali je i jako često iz iskustava drugih korisnika platforme koji dijele svoje načine zarade, svoje uspjehe, prave treninge itd.

Za Koga Je Wealthy Affiliate?

Kao i svaka platforma, Wealthy Affiliate nije za sve. Ako spadate u neku od ovih kategorija, onda je Wealthy Affiliate sigurno rješenje za Vas:

 • Želite zaraditi na internetu i uz pomoć affiliate marketinga monetizirati vašu Web stranicu/blog
 • Želite postati bloger, raditi od doma te zarađivati s vašom stranicom/blogom
 • Spremni ste na učenje i rad kako biste postigli svoj uspjeh u online poslovanju
 • Ako ste se već pokušali u blogging svijetu i affiliate marketingu, no bez uspjeha, onda je Wealthy Affiliate sigurno za VAS.

Od ljudi koji se žele upustiti u avanturu i zarađivati na internetu, pa do onih koji su to već pokušali ali bezuspješno, Wealthy Affiliate trening će pomoći svima. Pa čak i onima koji imaju znanja no trebaju ih još usavršiti.

Za Koga Nije Wealthy Affiliate?

Kao što sam i rekao, Wealthy Affiliate uz sve svoje prednosti nije baš za svakoga. Ako spadate u neku od ovih kategorija, razmislite još jednom, možda ova sjajna platforma ipak nije za Vas.

Wealthy Affiliate nije za vas ako:

 1. Se želite obogatiti preko noći
 2. Nemate volje za radom
 3. Brzo odustajete
 4. Se samo želite opustiti i uživati a ne zarađivati
 5. Mislite da je nemoguće zaraditi na internetu te da je to sve velika prevara
 6. Ako želite prevariti druge da bi brzo zaradili koju kunu

Ja se nadam da nitko od vas ne spada u ovih nekoliko kategorija. Ako pak spadate, razmislite dvaput što želite od zarade na internetu. 

Zarada na internetu je kao i svaki drugi posao, te ju tako treba i tretirati. Red, Rad i Disciplina je ono što donosi uspjeh u svakom poslu, pa tako i u online biznisu.

Kako Se Pridružiti Na Wealthy Affiliate

Nadam se da sada imate malo bolji uvid u ono što vam Wealthy Affiliate pruža. Također, nadam se da ste shvatili da je Wealthy Affiliate ono što vam treba kako bi uspješno počeli zarađivati na internetu. 

Sada vam mogu pokazati kako se registrirati na Wealthy Affiliate.

Prije samih uputa, moram vas uputiti o dvije vrste članstava na Wealthy Affiliateu:

 • BESPLATNO (Starter Membership) – ovo nije probni period, već zauvijek možete biti besplatni član Wealthy Affiliate-a gdje ćete dobiti mogućnost da napravite 2 besplatne web stranice. Također, prvih 7 dana imate mogućnost isprobati sve Premium pogodnosti Wealthy Affiliate-a. Kao besplatni član, dobijete i 10 lekcija za učenje kako bi uspješno napravili svoj prvi blog.
 • PREMIUM – Premium članstvo se plaća svakog mjeseca ili godišnje. Cijena je jako prihvatljiva – $49 mjesečno. Kada ste premium, imate pristup svim dijelovima platforme, treninzima, alatima, e-mailu i slično. Kao premium član, možete imati do 50 web stranica. Uz treninge, dobijate i web hosting koji je i više nego odličan.
PRIDRUŽITE SE WEALTHY AFFILIATE-U OVDJE:

Kada kliknete na gumb iznad, otvorit će vam se Wealthy Affiliate sa mojom dobrodošlicom te poljima u koja trebate upisati:

 • Vaše Ime
 • E-mail
 • Lozinku
 • Korisničko Ime

Ne treba vam kreditna kartica sve dok se ne odlučite za Premium Članstvo.

Kada se pridružite, bit ću tamo i kada bilo što zatrebate uvijek vam mogu pomoći. Uz mene, imate vlasnike Kyle-a i Carsona koji također naročito pomažu novim članovima i mnogo drugih članova spremnih pomoći.

Ako trebate bilo kakvu pomoć, samo mi tamo napišite poruku na zid i bit ću sretan da vam mogu pomoći. 

I meni je netko pomogao kada sam počeo, sada to isto želim i ja napraviti – jer, svatko zapne u jednom trenutku i treba mu pomoći jer to svi zaslužujemo.

Ako želite vidjeti detaljnu recenziju (Review) Wealthy Affiliate kako bi se još bolje uvjerili u sve što vam pruža ova platforma, kliknite na gumb ispod i pročitajte moju dugačku i detaljnu recenziju i iskustvo sa Wealthy Affiliateom.

Nadam se da ćete donijeti pravu odluku i već danas početi svoj online posao i avanturu u zaradi na internetu.

Ako imate bilo kakve sumnje ili niste sigurni trebate li se pridružiti na Wealthy Affiliate, slobodno me kontaktirajte u komentarima ispod.

Rado ću vam pomoći sa bilo kakvim pitanjima.

Slični Članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)